WIE ZIJN WIJ

H.F.T. Packaging B.V. is de verpakkingsspecialist voor al uw export luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Wij produceren diverse soorten verpakkingen op maat en geheel naar uw eigen wens.

Het aanmaken van de verpakking gebeurt te allen tijde in onze werkplaats met professionele machines en vakmensen. U kunt de goederen bij ons aanleveren maar wij kunnen de goederen ook op de door u opgegeven locatie verpakken.

Bent u niet zeker van de maat van uw goederen? Dan komen wij toch gewoon even langs! HFT Packaging B.V. heeft een gratis inmeet- service rondom Schiphol. Onze medewerkers zijn zeer professioneel en adviseren u graag de juiste verpakking die betrekking heeft op het type transport van uw goederen.

Gezien wij veel met export- vracht te maken hebben zijn de woorden spoed en urgent bij ons geheel niet onbekend. Wij staan dan ook 24/7  voor u klaar indien u een urgente zending heeft te versturen die geweigerd wordt voor transport wegens (een) ondeugdelijke / geen verpakking.

Van kunststukken tot grote en zware machines, H.F.T. Packaging heeft al tientallen jaren ervaring met het verpakken van diverse soorten goederen van klein naar groot. Door deze diversiteit, is het voor onze medewerkers elke keer weer een nieuwe uitdaging om uw specifieke goederen te verpakken.

H.F.T. PACKAGING B.V. IS 24/7 BEREIKBAAR

Wij hebben een weekend en avond service. In geval van spoed kunt u de volgende telefoonnummer bellen:

  • Mevr. Cyrilla Feeleus
  • Manager
  • +31(0)6 54 21 21 10

De directeur stelt zich beschikbaar indien er met het bovenstaande nummer geen contact is te leggen:

  • Dhr. J.C. Feeleus
  • Directeur
  • +31(0)6 54 20 70 33

Ook wordt de email van info@hftpackaging.com zowel in de avonduren als in het weekend in de gaten gehouden.

Helaas is het vanwege de diversiteit van goederen binnen onze branche, niet mogelijk standaard tarieven door te sturen. Tarieven voor het verpakken van uw specifieke goederen gebeurt dan ook altijd op aanvraag.

ONZE WERKPLAATS

We zitten er al een tijdje op onze nieuwe locatie op de Kruisweg 755B maar we zijn nog altijd super enthousiast over deze locatie. Onze werkplaats is modern, ruim en heeft alles wat nodig is om alle soorten en maten verpakkingen te produceren. We hebben de ruimte en de mogelijkheid om goederen tot 3.500 kg per collo te verpakken en te laden.